top of page
Se frugttræerne blomstre, sådan fra 15. maj og  14 dage frem.

Her er salgsmateriale til download fra denne hjemmeside , hvor ny salgspris 575.000 kr. ikke er rettet til:
https://birgittevolkert.wixsite.com/boligsalg-vekslund.


Grunden er 1467 kvm med beboelse på godt 100 m2 incl. staldbygning (tilbygning mod nord Viktualierum, Bryggers & Opbevaring) og garage. Der er sammenlagt rum, så køkkenet rummer tre tidligere rum og man kan heraf oprette endnu et værelse. Der er et symbol for 7 rum, men inklusivt staldbygning er der faktisk oprindeligt 13 rum, der er blevet til 7 beboelsesrum og to staldrum til opbevaring;)

Ståhøjde er 2,25 meter i tilbygning fra 1972, 2,15 m i gammelt hus og 2 m under bærende bjælker, staldbygningen skråner fra 2 m til 1,6 m. 

Døråbninger er 1,82 - 1,9 m, undtagen tre gamle døråbninger (1730), der er ca. 1,6 m og åbningen mellem de to stuer er 1,95 m.

På loftet er der 3,6 meter til kip, så man kan oprette dejligt stort rum heroppe.

 
+ 2 skure (skur 1 brænde & skur 2 vasketøj, havemøbler)
 
1 gammelt hus indgroet i træer og buske, hvor mange af havens fugle yngler.

+ Gammel garange, der kan udbygges mod nord.

 
 Læs mere under Ældste hus i skovløkken.dk  og se flere fotos under Beliggenhed.

Salgspris Vekslund 10. Huset og grunden er udbudt og ønsket solgt for 575.000,- kr.

Den offentlige vurderingspris.
 Huset er vurderet til 670.000,- kr., hvor der snart i 2023 kommer ny vurdering.

Så du sparer 75.000,- kr. minimum i forhold til, hvad jeg har investeret i huset og haven siden 2004;)


Lånemuligheder
aftaler du/I selv med jeres bank, hvor huset kun sælges kontant.

Tilstandsrapport, energimærke og elrapport kan gøres billigst for ca. 7995,-, hvor tilstandsrapport koster billigst 4800,- kr., som sælger skal afholde. De udfærdiges ved ønske herom ved aftale om salg, hvor tilstandsrapport er en god ide', men jeg fortæller, hvad der skal isoleres på siden Ældste hus i skovløkken.dk. Al el er udskiftet, så det er up to date ift. lovgivning.


Vi tegner en ejerskifteforsikring, der også er en god ide', så du, som køber, er dækket ind i 10 år fra overtagelsen, som pt. er ca. 12.400,- kr., hvor vi deles om prisen.

Derudover er der advokatgodkendelse af salgspapirer og stempelafgifter, hvor advokatsalær deles og stempelafgifter for husskødet, m.m. afholdes af køber. Advokat er fra 4500 - 10.000, så sidste pris er nok incl. salær, men tjekt det lige ud selv.

Se Galleriet nedenunder med alle billeder fra salgsmaterialet. Brug pile til venstre eller højre for billedet.

Her finder du også indvendige og udvendige mål og priser på forventet forbrug, forsikring, m.m. fra 2020-21, så du skal tænke sidste års inflation ind i tal. Det der godt herude er, at man selv kan bestemme bl.a. varmekilde, så man kan ændre efter muligheder for billiste pt.

KLIK på et billede for at stoppe hastigheden på billedfremvisning, så man kan nå at læse teksten.


 
7 rum
1467 km2
4,5 km til indkøb
800 m Skovløkkeskolen


Lokalområdet omkring Vekslund 10, Ørrtislev Skov, 5450 Otterup i Nordfyns Kommune.
 
Vi har et aktivt lokalområde og du kan se meget mere på siden BeliggenhedHer  er mange flere billeder af naturen ved Odense Fjord eller du kan se endnu flere på min hjemmeside
Kanobi Graphic Art fra mine mange ture langs kysten eller i fjorden via kajak.

Vi har en super aktiv præst med mange aktiviteter i lokalområdet. Se meget mere på Skeby og Gerskov Sognes 3 grønne kirkers hjemmeside her Østrup Skeby Gerskov Kirker.

Som det nuværende ældste hus i Skovløkkeområdet er der undersøgt fredning af huset og haven ved Staten DK, men så skal man føre huset tilbage til oprindelse, hvilket vil være for bekosteligt, selvom staten giver en %del af tilbageførslen til originalstand. Dernæst er der ansøgt Nordfyns Kommune om at huset får status af Bevaringsværdigt som Ældste hus i Skovløkkeområdet, hvilket kommunen blankt har afvist, da de jo så skal betale en %del af istandsættelsen. 

Derfor er der en mulighed for at købe originale materialer via det lokale Bindingsværkslaug eller som genbrug;)


Skovløkkeområdet rummer fra Enebærodde og Hasmark i nord og ca. ned til Koholm i syd og går fra vestsiden af Odense Fjord ved Koholm ud til Odense vej (den gamle Slettens landevej), som er hovedvejen imellem Odense og Otterup. I Otterup drejer du mod Hasmark og Enebærodde, og her hører alt land øst for Strandvejen med til lokalområdet Skovløkken.

Man har båd- eller kajakpladsmuligheder ca. 1 km fra boligen i Klintebjerg havn eller Otterup Lystbådehavn, så det er nemt at sejle ud i Odense Fjord;) Derudover er der sheltere, etc.
 
Odense Fjord by kajak;)
bottom of page